Welkom bij Slagboom Projecten

Tevreden opdrachtgevers, daar doen wij het voor

Voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches heeft Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen zich al bewezen. Sinds de oprichting in 1985 zijn wij betrokken geweest bij de realisatie van diverse projecten. Onze kennis en ervaring hebben wij in kunnen zetten om te voldoen aan de klantvraag binnen de randvoorwaarden van budget en planning, waarbij wij altijd hebben gestreefd naar de beste kwaliteit.

Het aantal door ons gerealiseerde projecten is groot. Daarom delen wij hier een aantal recente projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt en waarmee wij aantonen over de flexibiliteit en vakmanschap beschikken om aan te sluiten bij de wensen van onze veeleisende doelgroepen.


Meer weten over onze dienstverlening?

Bezoek Slagboomvld.nl


Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen B.V.

De Slagboom Projecten website toont de projecten waar wij als allround elektrotechnisch installatiebedrijf aan werken of hebben gewerkt.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf, bestaande uit zo’n 50 enthousiaste medewerkers. Wij verzorgen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, brandmeld- en inbraakbeveiligingssystemen, Noodverlichtingssystemen, Zonnepanelen-installaties , gebouwbeheersystemen, domotica ( KNX –Dali) oplossingen en datanetwerken voor zowel bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars als woningbouwcorporaties.


Meer weten over onze dienstverlening?

Bezoek Slagboomvld.nl


Emmastraat 9-13
3134 CG Vlaardingen

Postadres

3130 AN 589
Vlaardingen