Bowlingbaan & Resto Lounge bar

In Bergen op Zoom is een van de mooiste bowlingbanen van Nederland gerealiseerd. Slagboom Vlaardingen is in bouwteam gevraagd me te denken om hier een technisch hoogstandje te realiseren, en met trost hebben wij hier werkelijk alles uit de kast getrokken, waarbij we naast alle E-installaties het dali gestuurde verlichtingsconcept gekoppeld hebben aan de scoreborden, alsmede de geluidsinstallatie.

Een technisch hoogstandje, waarbij de beleving van bowlen & loungen werkelijk uniek is geworden en in alle settings via een I-pad te configureren zijn


Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk ons diensten overzicht


Reflectie

Bowling en Resto-Lounge Bergen op Zoom is een gezellig en attractief bowlingcentrum in Bergen op Zoom waar je naast bowlen ook kunt darten, poolbiljarten en gezellig een biertje of wijntje kunt drinken.

Bowlen is en blijft een leuk uitje voor jong en oud. Een leuke bezigheid voor een gezellige dag met vrienden, familie, collega’s of voor een kinderfeestje.

Bowlen bij Bowling en Resto-Lounge Bergen op Zoom is een leuke beleving! Onze 12 witte moderne bowlingbanen zijn voorzien van speciale LED-verlichting die garant staat voor fantastische kleureffecten met daarbij speciale audio en video.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen B.V.

De Slagboom Projecten website toont de projecten waar wij als allround elektrotechnisch installatiebedrijf aan werken of hebben gewerkt.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf, bestaande uit zo’n 50 enthousiaste medewerkers. Wij verzorgen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, brandmeld- en inbraakbeveiligingssystemen, Noodverlichtingssystemen, Zonnepanelen-installaties , gebouwbeheersystemen, domotica ( KNX –Dali) oplossingen en datanetwerken voor zowel bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars als woningbouwcorporaties.


Meer weten over onze dienstverlening?

Bezoek Slagboomvld.nl


Emmastraat 9-13
3134 CG Vlaardingen

Postadres

3130 AN 589
Vlaardingen