De Kroepoekfabriek

Slagboom Vlaardingen de opdracht gekregen dit trendy poppodium, gelegen aan de historische haven van Vlaardingen, volledig te voorzien van Elektra van A t/m Z waardoor er een uitgaansgelegenheid is ontstaan anno nu.


Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk ons diensten overzicht

Over de Kroepoek Fabriek

De Kroepoekfabriek is een poppodium in Vlaardingen. Het programma van de Kroepoekfabriek omvat zowel (inter)nationaal bekende bands en artiesten als lokale en minder bekende artiesten. Daarnaast heeft de Kroepoekfabriek een aantal vaste en wisselende dans- en concertavonden, elk met een eigen thema, variërend van singer-songwriter, rock, dubstep, hiphop, deathmetal tot hardcore. De Kroepoekfabriek verzorgt ook workshops onder de naam 'De Kroepoek Academie' en heeft een jaarlijks muziekfestival.

Het podium is gevestigd in een authentiek pakhuis aan de Koningin Wilhelminahaven. Het gebouw is gebouwd in 1903, in opdracht van J. van Toor Jzn. Oorspronkelijk was het een pakhuis voor de fabricage van geoliede goederen. De laatste rol van het pand was die van kroepoekfabriek. Na een jaar try-outs gingen in september 2011 de deuren officieel open. In 2012 werd de Kroepoekfabriek aangewezen als kernpodium.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen B.V.

De Slagboom Projecten website toont de projecten waar wij als allround elektrotechnisch installatiebedrijf aan werken of hebben gewerkt.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf, bestaande uit zo’n 50 enthousiaste medewerkers. Wij verzorgen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, brandmeld- en inbraakbeveiligingssystemen, Noodverlichtingssystemen, Zonnepanelen-installaties , gebouwbeheersystemen, domotica ( KNX –Dali) oplossingen en datanetwerken voor zowel bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars als woningbouwcorporaties.


Meer weten over onze dienstverlening?

Bezoek Slagboomvld.nl


Emmastraat 9-13
3134 CG Vlaardingen

Postadres

3130 AN 589
Vlaardingen