LENTIZ Onderwijsgroep

In opdracht van Lentiz onderwijsgroep verzorgt Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek onderhoudswerkzaamheden voor diverse onderwijslokaties in Vlaardingen e.o.

Naast de nieuwbouw van het Lentiz Life Collega in Schiedam en de Lentiz –Dalton locatie in Naaldwijk , zijn we ook regelmatig betrokken bij de diverse interne verbouwingen welke in de regel in schoolvakanties gerealiseerd worden, zodat het lesgeven en de leerlingen er weinig of geen hinder van ondervinden


Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk ons diensten overzicht

Over de locatie

Lentiz onderwijsgroep bestaat uit totaal 11 scholen. Het onderwijs binnen de Lentiz onderwijsgroep is divers van aard, waarbij ieder onderwijssoort zijn specifieke kenmerken binnen de eigen omgeving heeft:

Lentiz | cursus & consult is een nieuw en dynamisch onderdeel van Lentiz onderwijsgroep en verantwoordelijk voor alles wat met niet gesubsidieerd onderwijs te maken heeft, zoals bedrijfstrainingen, vakdemonstraties e.d. Daarnaast worden allerlei leuke en leerzame cursussen aangeboden. De sectoren waar Lentiz | cursus & consult zich op richt zijn de voedingsindustrie, bloemsierkunst, hoveniers- en loonbedrijven, metaal- en voertuigtechniek en de dierensector.
De missie en de visie van Lentiz onderwijsgroep vormen het uitgangspunt voor de werkwijze.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen B.V.

De Slagboom Projecten website toont de projecten waar wij als allround elektrotechnisch installatiebedrijf aan werken of hebben gewerkt.

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf, bestaande uit zo’n 50 enthousiaste medewerkers. Wij verzorgen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, brandmeld- en inbraakbeveiligingssystemen, Noodverlichtingssystemen, Zonnepanelen-installaties , gebouwbeheersystemen, domotica ( KNX –Dali) oplossingen en datanetwerken voor zowel bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars als woningbouwcorporaties.


Meer weten over onze dienstverlening?

Bezoek Slagboomvld.nl


Emmastraat 9-13
3134 CG Vlaardingen

Postadres

3130 AN 589
Vlaardingen